Werken met Vitaliteit in Wageningen

Als coach / psycholoog begeleid ik mensen in Wageningen en omgeving bij het optimaliseren van hun vitaliteit. Vitaliteit is ook voor Wageningen een actueel thema. Ook Wageningen wil werken met vitaliteit. Werken met vitaliteit sluit als thema goed aan bij de duurzame missie van diverse organisaties in Wageningen. Graag speel ik als coach / psycholoog in Wageningen een rol in het werken met vitaliteit. Bijvoorbeeld in de begeleiding bij vraagstukken over zingeving, persoonlijke effectiviteit en energiebalans. Of rond thema’s als duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsmanagement.

Meest recente blogs

Feedback van clienten: verrassend verhelderend!

A voice of Holland

#Houdhetroze

Focus

Onmenselijk schraal; zolang aanraken niet mag

De kat viel ineens dood van de bank

Mijn gesprek met de boom

Na jaren ontmoette ik mijn jeugdliefde

Waar kom jij je bed voor uit?

Doe niet zo bezorgdzaam, mam!