Vitale mensen

Ik begeleid ik jou in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bijvoorbeeld wanneer jij op zoek bent naar meer ontspanning, plezier of richting in jouw werk, leven of loopbaan. Ik onderscheid me in mijn aanpak door mijn gerichtheid op lichaam én geest. Door het versterken van deze wisselwerking krijg jij meer grip op jouw vitaliteit. Zo kan jij op jouw eigen wijze in de door jou gewenste richting gaan bewegen. Resultaat is meer zelfbewustzijn, energie en daadkracht!

Vragen die je kunt inbrengen gaan bijvoorbeeld over:

Vitaal werken

Ik ervaar spanning. Hoe ga ik hier mee om?
Ik heb een burnout. Hoe kom ik weer op de been?
Ik wil of moet bepaalde doelstellingen realiseren, maar ik krijg het niet voor elkaar. Wat kan ik anders doen?
Ik heb een conflictsituatie op mijn werk. Hoe los ik dit op?
Ik wil het maximale uit mezelf halen. Hoe kan ik nog beter presteren?
Hoe blijf ik uitgedaagd en in ontwikkeling?

 

Vitaal leven

Ik zit niet lekker in mijn vel. Wat kan ik doen om me weer beter te voelen?
Wat is nu echt belangrijk voor mij? Welke keuzes ga ik maken?
Ik ben vooral aan het denken. Hoe kom ik weer in contact met mijn gevoel?

Ik wil weer genieten. Hoe pak ik dat aan?

Hoe ontwikkel ik meer zelfvertrouwen?

 

Vitale loopbaan

Welke stap ga ik zetten in mijn loopbaan?
Ik wil iets doen wat echt bij mij past. Maar wat wil ik nu echt?
Ik ben ontslagen. Wat nu?

 

Praktische informatie

Een sessie neemt ongeveer een uur in beslag. Het intakegesprek staat in het teken van kennismaken en het verkennen van jouw vraag. Dit is tevens het moment om te bepalen of mijn kwaliteiten aansluiten bij jouw vraag en of we samen doorgaan. De frequentie en hoeveelheid sessies zijn vervolgens afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Online coaching is ook mogelijk.

Afspraken kun je tot 48 uur van tevoren afzeggen. Daarna breng ik kosten in rekening vanwege de tijd die voor jou gereserveerd is.

Meest recente blogs

Feedback van clienten: verrassend verhelderend!

A voice of Holland

#Houdhetroze

Focus

Onmenselijk schraal; zolang aanraken niet mag

De kat viel ineens dood van de bank

Mijn gesprek met de boom

Na jaren ontmoette ik mijn jeugdliefde

Waar kom jij je bed voor uit?

Doe niet zo bezorgdzaam, mam!