Psycholoog Bennekom

Ben jij op zoek naar psychologische begeleiding?

Als psycholoog nabij Bennekom bied ik een lichaamsgerichte aanpak naar herstel van vitaliteit.

Aanpak

Via gesprek en ervaringsgerichte werkvormen krijg je meer zicht op jouw gevoelens en emoties. Dit geeft belangrijke informatie voor herstel van jouw vitaliteit.

Effect

  • In mijn rol als psycholoog leer ik je te voelen wat prettig of onprettig is voor jou. Zo kan je daar jouw keuzes in jouw dagelijkse leven op afstemmen.
  • Door de begeleiding leer je meer vanuit jezelf te leven waardoor jouw leven meer richting krijgt en gevoelsmatig meer vanzelf verloopt. Spanningsklachten verdwijnen en jouw vitaliteit en energie nemen toe.
  • Door de begeleiding sta je met meer gevoel van rust, zelfvertrouwen en keuzevrijheid in het leven.

Ervaring

'Ik kwam bij Maria met de wens om meer met mijn gevoelens en emoties in contact te komen en te ontdekken hoe ik mij beter kan uiten. In de periode dat ik ben begeleid heb ik mooie stappen kunnen maken. Ik heb het als prettig ervaren dat Maria gebruik maakt van verschillende methodes zodat het niet alleen bij praten blijft. Maria is empathisch, biedt haar cliënten een veilige ruimte om aan de slag te gaan met gevoelens, en helpt je als cliënt om te reflecteren op de verbintenis tussen emotie, communicatie, en gedrag.'

Kosten

De kosten voor psychologische begeleiding bedragen € 92,50 per uur. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een deel van de kosten voor mijn inzet als lichaamsgericht psycholoog nabij Bennekom vanuit de aanvullende verzekering. Voor vergoeding via de werkgever geldt een marktconform tarief. Dit wordt toegelicht in een offerte met daarin beschreven jouw vraag, behandeldoelen en een plan van aanpak.

Nieuwsgierig?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.