Coach Renkum

Ben jij toe aan Meer van Zelf leven en werken?

Als coach in Wageningen, nabij Renkum, bied ik lichaamsgerichte coaching naar Meer van Zelf leven en werken.

Zoek jij persoonlijke en professionele coaching?

Neem dan contact op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de buurt van Renkum.

Werkwijze

Je krijgt via gesprek en ervaringsgerichte werkvormen meer zicht op jouw gevoelens en emoties. Deze geven belangrijke informatie over hoe jij in jouw vel zit en wat voor jou passende keuzes zijn in leven en werk.

Resultaat

  • Door de coaching leer je meer vanuit jezelf te leven waardoor jouw leven meer richting krijgt en gevoelsmatig meer vanzelf verloopt. Spanningsklachten verdwijnen en jouw vitaliteit en energie nemen toe.
  • Door de coaching sta je met meer gevoel van rust, zelfvertrouwen en keuzevrijheid in het leven.
  • In mijn rol als lichaamsgericht coach leer ik je te voelen wat prettig of onprettig is voor jou. Zo kan je daar jouw keuzes in jouw dagelijkse leven op afstemmen.

Mijn achtergrond

15 jaar heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als arbeids- en organisatiepsycholoog. In 2013 ben ik mijn praktijk als lichaamsgericht coach gestart nabij Renkum.

Ervaring

'Ik heb de coaching als zeer prettig en nuttig ervaren. Zeker een aantal tools en handvatten ontdekt die ik kan gebruiken bij het bewaken van mijn eigen grenzen, maar ook in de samenwerking met collega’s om ervoor te zorgen dat ik mij niet alles persoonlijk aantrek.'

Financieel

De kosten voor coaching bedragen € 92,50 per uur. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een deel van de kosten voor mijn inzet als lichaamsgericht coach nabij Renkum vanuit de aanvullende verzekering.

Voor vergoeding via de werkgever geldt een marktconform tarief. Dit wordt toegelicht in een offerte voor een coachingstraject met daarin beschreven de coachingsvraag, coachingsdoelen en een plan van aanpak.

Contact

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek gesprek met mij als coach in de buurt van Renkum? Neem dan contact met mij op!