Coach Ede

Wil jij Meer van Zelf leven en werken?

Als coach in Wageningen, nabij Ede, bied ik lichaamsgerichte coaching.

Achtergrondinformatie

In 2013 ben ik mijn praktijk als lichaamsgericht coach gestart in Wageningen, nabij Ede. Daarvoor heb ik circa 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als coach en consultant.

Wat brengt de coaching jou?

  • Door de coaching sta je met meer gevoel van rust, zelfvertrouwen en keuzevrijheid in het leven.
  • In mijn rol als lichaamsgericht coach leer ik je te voelen wat prettig of onprettig is voor jou. Zo kan je daar jouw keuzes in jouw dagelijkse leven op afstemmen.
  • Door de coaching leer je meer vanuit jezelf te leven waardoor jouw leven meer richting krijgt en gevoelsmatig meer vanzelf verloopt. Spanningsklachten verdwijnen en jouw vitaliteit en energie nemen toe.

Kenmerkend voor mijn aanpak

Via gesprek en ervaringsgerichte coachingsvormen krijg je meer zicht op jouw gevoelsleven. Dit gevoel (fysieke sensaties en emoties) geeft belangrijke informatie voor volgende stappen in leven en werk.

Ben jij toe aan persoonlijke en professionele coaching?

Neem dan contact op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de buurt van Ede.

Review

'Ik heb bij de coaching met Maria op een prettige manier kunnen ontdekken waar spanning en stress voor mij vandaan kwamen. Door haar constructieve en positieve coaching ben ik gegroeid in zowel mijn werk als in privé situaties en ben ik die ook anders gaan benaderen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb er veel van geleerd!'

Investering

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een deel van de kosten voor mijn inzet als lichaamsgericht coach in de buurt van Ede vanuit de aanvullende verzekering.

De kosten voor coaching bedragen € 92,50 per uur.

Voor vergoeding via de werkgever ontvang je een offerte met daarin beschreven de coachingsvraag, coachingsdoelen en een plan van aanpak.

Kennismaken?

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek gesprek met mij als coach in de buurt van Ede? Neem dan contact met mij op!