Coach Bennekom

Wil jij Meer van Zelf leven en werken?

Als coach in Wageningen, nabij Bennekom, bied ik coaching in persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

Wat kenmerkt mijn aanpak als coach?

Via gesprek en ervaringsgerichte oefeningen krijg je meer zicht op de gevoelslaag. Jouw gevoel (fysieke sensaties en emoties) geeft belangrijke informatie over bij jou passende volgende stappen in leven en werk.

Wat levert coaching op?

  • Door de coaching leer je meer vanuit jezelf te leven waardoor jouw leven meer richting krijgt en gevoelsmatig meer vanzelf verloopt. Spanningsklachten verdwijnen en jouw vitaliteit en energie nemen toe.
  • In mijn rol als lichaamsgericht coach leer ik je te voelen wat prettig of onprettig is voor jou. Zo kan je daar jouw keuzes in jouw dagelijkse leven op afstemmen.
  • Door de coaching sta je met meer gevoel van rust, zelfvertrouwen en keuzevrijheid in het leven.

Ben jij toe aan persoonlijke en professionele coaching?

Neem dan contact op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Wageningen, nabij Bennekom.

Review

'Een reis die het waard is te maken. Maria heeft mijn trein van zelfontwikkeling sneller doen rijden. Ze stelt de juiste vragen op de juiste momenten. Fijne begeleiding, super inzichtvolle sessies, praktische tips en waardevolle gesprekken.'

Wat betaal je voor coaching?

De kosten voor coaching bedragen € 92,50 per uur. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een deel van de kosten voor mijn inzet als lichaamsgericht coach nabij Bennekom vanuit de aanvullende verzekering. Vergoeding via werkgever is ook een optie.

Welkom!

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek gesprek met mij als coach in de buurt van Bennekom? Neem dan contact met mij op!