Psycholoog Wageningen

Wil jij Meer van Zelf leven en werken?

Als psycholoog in Wageningen bied ik lichaamsgerichte begeleiding naar Meer van Zelf leven en werken.

Wat kenmerkt mijn aanpak als psycholoog?

Via gesprek en ervaringsgerichte werkvormen krijg je meer zicht op de gevoelslaag. Jouw gevoel (fysieke sensaties en emoties) geeft belangrijke informatie over jouw klachten en herstel van vitaliteit.

Wat levert het bezoek aan de psycholoog op?

  • In mijn rol als psycholoog leer ik je te voelen wat prettig of onprettig is voor jou. Zo kan je daar jouw keuzes in jouw dagelijkse leven op afstemmen.
  • Door de begeleiding leer je meer vanuit jezelf te leven waardoor jouw leven meer richting krijgt en gevoelsmatig meer vanzelf verloopt. Spanningsklachten verdwijnen en jouw vitaliteit en energie nemen toe.
  • Door de begeleiding sta je met meer gevoel van rust, zelfvertrouwen en keuzevrijheid in het leven.

Wat is mijn achtergrond?

In 2013 ben ik mijn praktijk als lichaamsgericht psycholoog gestart in Wageningen. Daarvoor heb ik circa 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als arbeids- en organisatiepsycholoog.

Ben jij toe aan persoonlijke en professionele begeleiding van een psycholoog?

Neem dan contact op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Wageningen.

Review

'Als denker kan ik soms mijn eigen weg kwijt raken door gevoel (onbewust) te negeren. De sessies bij Maria Voskuilen in Wageningen lieten me weer in contact komen met mijzelf, letterlijk door te ervaren. Ik weet weer wat ik wil en hoe ik mijn koers voort moet zetten. Volle kracht vooruit!'

Wat kost de psycholoog?

De kosten voor psychologische begeleiding bedragen € 92,50 per uur. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een deel van de kosten voor mijn inzet als lichaamsgericht psycholoog in Wageningen vanuit de aanvullende verzekering.

Voor vergoeding via de werkgever geldt een marktconform tarief. Dit wordt toegelicht in een offerte met daarin beschreven jouw vraag, behandeldoelen en een plan van aanpak.

Nieuwsgierig?

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek gesprek met mij als psycholoog in Wageningen? Neem dan contact met mij op!