Psycholoog Renkum

Ben jij toe aan een bezoek aan de psycholoog?

Als psycholoog nabij Renkum bied ik lichaamsgerichte begeleiding gericht op het versterken van jouw vitaliteit.

Review

'Ik heb contact gezocht met Maria omdat de omschrijving vitaliteitspsycholoog raakte wat ik zocht. Ik was herstellende na een periode van ernstige ziekte en worstelde met de fysieke en mentale gevolgen daarvan. Daarnaast wist ik dat ik een andere invulling aan mijn werkleven wilde geven. Die twee onderwerpen, en, eigenlijk samengevat mijn leven in een notendop, heb ik onder de fijne begeleiding van Maria aangepakt. Maria heeft me laten voelen, doen, ervaren, accepteren, zien, maken en durven. De inzet van verschillende vaardigheden die Maria beheerst als vitaliteitspsycholoog en als mens hebben bijgedragen aan een aantal positieve stappen die ik in werk en leven heb gezet.'

Wat is mijn achtergrond?

In 2013 ben ik mijn praktijk als lichaamsgericht psycholoog gestart in Wageningen, nabij Renkum. Daarvoor heb ik circa 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als arbeids- en organisatiepsycholoog.

Wat levert het bezoek aan de psycholoog op?

  • Door de begeleiding sta je met meer gevoel van rust, zelfvertrouwen en keuzevrijheid in het leven.
  • In mijn rol als psycholoog leer ik je te voelen wat prettig of onprettig is voor jou. Zo kan je daar jouw keuzes in jouw dagelijkse leven op afstemmen.
  • Door de begeleiding leer je meer vanuit jezelf te leven waardoor jouw leven meer richting krijgt en gevoelsmatig meer vanzelf verloopt. Spanningsklachten verdwijnen en jouw vitaliteit en energie nemen toe.

Hoe ziet mijn werkwijze eruit als psycholoog?

Via gesprek en ervaringsgerichte werkvormen krijg je meer zicht op de gevoelslaag. Jouw gevoel (fysieke sensaties en emoties) geeft belangrijke informatie over wat jij nodig hebt om je weer meer vitaal te gaan voelen.

Wat zijn de kosten voor een psycholoog?

De kosten bedragen € 92,50 per uur. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een deel van de kosten als psycholoog nabij Renkum vanuit de aanvullende verzekering. Vergoeding via de werkgever is in sommige situaties ook mogelijk.

Meer weten?

Neem bij interesse in een vrijblijvend gesprek met een psycholoog nabij Renkum contact met mij op!