Coach Wageningen

Wil jij Meer van Zelf leven en werken?

Als coach in Wageningen bied ik lichaamsgerichte coaching naar Meer van Zelf leven en werken.

Wat levert coaching op?

  • In mijn rol als lichaamsgericht coach leer ik je te voelen wat prettig of onprettig is voor jou. Zo kan je daar jouw keuzes in jouw dagelijkse leven op afstemmen.
  • Door de coaching leer je meer vanuit jezelf te leven waardoor jouw leven meer richting krijgt en gevoelsmatig meer vanzelf verloopt. Spanningsklachten verdwijnen en jouw vitaliteit en energie nemen toe.
  • Door de coaching sta je met meer gevoel van rust, zelfvertrouwen en keuzevrijheid in het leven.

Wat kenmerkt mijn aanpak als coach?

Via gesprek en ervaringsgerichte coachingsvormen krijg je meer zicht op de gevoelslaag. Jouw gevoel (fysieke sensaties en emoties) geeft belangrijke informatie over jouw klachten en vitaliteit.

Wat is mijn achtergrond?

In 2013 ben ik in Wageningen mijn praktijk gestart als lichaamsgericht coach. Daarvoor heb ik circa 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als coach en assessmentpsycholoog.

Ben jij toe aan persoonlijke en professionele coaching?

Neem dan contact op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Wageningen.

Review

'Het coachingstraject heeft me meer helderheid gegeven in waar ik blij van word, energie van krijg en wat ik wil bereiken in mijn werk. Waar ik voor kies - en waarvoor niet- en waarom. Ik heb Maria ervaren als een constructieve coach die met focus en aandacht begeleidt. Ze heeft me op een prettige en ontspannen manier geholpen op mijn pad naar meer van zelf leven en werken!'

Wat kost de coaching?

De kosten voor coaching bedragen € 92,50 per uur. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een deel van de kosten voor mijn inzet als lichaamsgericht coach in Wageningen vanuit de aanvullende verzekering.

Voor vergoeding via de werkgever geldt een marktconform tarief. Dit wordt toegelicht in een offerte voor een coachingstraject met daarin beschreven de coachingsvraag, coachingsdoelen en een plan van aanpak.

Interesse in coaching in Wageningen?

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek gesprek met mij als coach in Wageningen? Neem dan contact met mij op!