Coach Rhenen

Ben jij op zoek naar persoonlijke en professionele coaching?

Vanuit Wageningen, nabij Rhenen, bied ik lichaamsgerichte coaching naar Meer van Zelf leven en werken. Ik heb circa 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als arbeids- en organisatiepsycholoog. In 2013 ben ik mijn praktijk als lichaamsgericht coach gestart nabij Rhenen.

Werkwijze

Via gesprek en ervaringsgerichte oefeningen krijg je meer zicht op jouw gevoelswereld. Dit gevoel (fysieke sensaties en emoties) geeft belangrijke informatie voor volgende stappen in leven en werk.

Testimonial

'In de oefeningen die we hebben gedaan, heb ik kunnen voelen hoe ik reageer op bepaalde situaties. Hierdoor heb ik kunnen oefenen met een andere, bewuste reactie. Daarnaast heb ik leren vertrouwen op de signalen die mijn lijf mij geeft wanneer het aankomt op het maken van belangrijke keuzes. Deze keuzes maakte ik eerder vooral rationeel. Ik ben hierdoor andere, gezondere keuzes gaan maken. Met de handvatten van Maria zie ik het leven weer als een reis waarbij ik zelf aan het roer sta.'

Wat levert coaching op?

  • In mijn rol als lichaamsgericht coach leer ik je te voelen wat prettig of onprettig is voor jou. Zo kan je daar jouw keuzes in jouw dagelijkse leven op afstemmen.
  • Door de coaching leer je meer vanuit jezelf te leven waardoor jouw leven meer richting krijgt en gevoelsmatig meer vanzelf verloopt. Spanningsklachten verdwijnen en jouw vitaliteit en energie nemen toe.
  • Door de coaching sta je met meer gevoel van rust, zelfvertrouwen en keuzevrijheid in het leven.

Ben jij toe aan persoonlijke en professionele coaching?

Neem dan contact op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de buurt van Rhenen.

Betaling

De kosten voor coaching bedragen € 92,50 per uur.

Vergoeding door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende zorgverzekering is een mogelijkheid.

Voor vergoeding via de werkgever geldt een marktconform tarief op basis van een offerte.

Enthousiast?

Neem contact met mij op als je interesse hebt in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij als coach in de buurt van Rhenen.